fbpx

Rólam

Szia! Kata vagyok! 

Hogyan is jutottam el a natúrkozmetikumok világába, és milyen út vezetett arra, hogy rájöjjek, én igenis ezzel akarok foglalkozni.

Már fiatalon gyógyítani szerettem, mindig örömöt okozott számomra, ha másoknak segíthetek, ezért középiskolai éveim alatt természettudományi irányzatú osztályba iratkoztam, és mivel kíváncsiságom nem hagyott alább, a továbbiakban az egyetemen, mint gyógyszerész végeztem. Mindig is érdekeltek a krémek és a bőr kapcsolatának rejtelmei, a bőrápolás világa, így folytattam tanulmányaimat dermato-kozmetikai mesterképzésen, hogy még jobban bele tudjam ásni magamat a témába.

Két fő tulajdonságom a kíváncsiság és a perfektcionizmus, melyek segítettek elmélyíteni tudásomat a természetes bőrápolás iránt. Szakmai szemmel vizsgáltam meg rengeteg világpiacon méltán híres kozmetikumot és kielemezésük után az eredmény megdöbbentett: számtalan negatív információhoz jutottam az összetevőket illetően. A megszerzett tapasztalataimnak köszönhetően, egyfajta tudatos életforma terelt a natúrkozmetikumok világába, és mivel nagyon fontos számomra bőröm ápoltsága, és környezetünk védelme, ezek után kétszer is meggondoltam milyen krémeket használjak. Meghatározó volt számomra, hogy bőrazonos alapanyagokat használjak, melyek szuper hatékonyan felszívódnak és több hazai alapanyaggal dolgozzak, így számos erdélyi összetevővel találkozhattok, mint akár a parajdi só is.

Pontosan ez adta meg azt a kihívást számomra, ami inspirált a munkára. Célom, hogy tiszta, hatékony és minőségi natúrkozmetikumokat állítsak elő, és ami még ennél is fontosabb végre jól érzem magamat a bőrömben! Bőrazonos hatóanyagú termékeim egyszerre felszívódnak, így nem okoznak kellemetlen ragacsos érzést – egyszerűen kényelmes viselni.

Tudom magamról kéne hogy írjak, hiszen még annyira nem ismerjük egymást 🙂 de, szeretném a megszerzett tudásomat átadni Neked, hogy segítsek a tudatos szépségápolás elsajátításában, az esetleges bőrproblémák megoldásában, és az egészséges bőr ápolásában. Egy jó minőségű natúrkozmetikum igazi kincs lehet számodra, és a bőrödnek. Folyamatos kiváncsiságom és fejlesztéseim mellett együtt megoldást találunk a bőr megújítására, regenerálására, és mind jól érezhetjük magunkat a bőrünkben!

Kézzel készített termékeimet Erdély szívében, Sepsiszentgyörgyön állítom elő.