fbpx

Comfy

Mit is jelent a comfy?

Egy életérzést, harmóniában lenni önmagunkkal.

Legtöbben a külsőségeket részesítik előnyben és kevesen foglalkoznak azzal, ami tényleg az övék: saját maguk. Leírhatatlanul fontos, hogy a testünk egészséges egységet alkosson ugyanúgy belsőleg, mint külsőleg. Abszolút hiszem, hogy a bőrproblémáink helyreállításával 1 lépéssel közelebb kerülünk saját magunkhoz.

Az én kis védőhálóm

Nyugalmat jelent, mert tudom, hogy a bőröm, az én kis “védőhálóm” egészséges, hisz ő az, aki megvéd engem a külvilág minden szennyeződésétől és csakis az én felelősségem, hogy mennyire egészséges a megjelenése.

Dőlj hátra!

Bátran és felhőtlenül. A biztonságérzethez a bőrödnek is szüksége van külső segítségekre, ilyen esetekben is segítenek a KATI bőr-azonos krémjei, mint akár a napvédővel ellátott nappali arckrém, a Summer Holy. 

Önfeledten ragyogni

Ez a szakmaiságon túl, talán a női énemhez tartozik, de szerintem sokatok sajátjának fogja érezni. Na jó, ez a “legkomfisabb”.  Mi nők szeretünk tökéletesen kinézni (legalábbis úgy érezni magunkat) minden helyzetben. Ez egyfajta magabiztossággal érhető el, aminek kulcsa nem más, minthogy a legapróbb részletek is rendben legyenek. Elég csupán egy szarkalábas bőr és már is rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, így hát tennünk kell ellene, mese nincs.