Produse KATI

Știu, că ar trebui să scriu câteva cuvinte despre mine, căci nu mă cunoști încă, dar aș dori în primul rând să-ți ofer cunoștințele mele obținute, ca să te ajut în stăpânirea unei metode conștiente de înfrumusețare, în rezolvarea problemelor de ten, și în îngrijirea sănătoasă a pielii. Un produs cosmetic natural de calitate bună este o adevărată comoară pentru tine și pentru pielea ta. Datorită curiozității mele continue, prin dezvoltările mele, împreună putem să găsim o soluție pentru regenerarea, înnoirea pielii, să ne simțim bine în pielea noastră cu toți! Produsele mele handmade sunt manufacturate în inima Ardealului, la Sfântu Gheorghe.

Produse pentru față

Selfie No. 31

Selfie este o mască de față, care, datorită aromei sale fresh, armonizante netezește și calmează sufletul plin de tensiune. Are un efect deosebit de tonizare pentru piele. Puterea sa intens revitalizantă umple tenul nostru obosit cu vitalitate și energie.

Smokey No. 31.2

Smokey este o mască de față nutritivă, dezvoltată în special pentru tenul gras, cu efectul benefic al cărbunelui activ. Prin folosirea acesteia poți obține rezultate într-adevăr vizibile într-un timp scurt, fără substanțe chimice!

Eternity No. 34

Este o cremă de față nutritivă și întineritoare, manufacturată în special către persoanele peste 30 de ani. Uleiul de argan din compoziția sa ajută la reducerea ridurilor vizibile.

Summer Holy No. 33.1

Vara pielea noastră nu necesită hidratare profundă, deoarece nu stăm în încăperi încălzite, cu aer uscat, care ne-ar deshidrata tenul, nici nu este expusă la frig.

Acney KIT

Un pachet dedicat împotriva acneei și al coșurilor, pentru rezultate mai vizibile. Pachetul conține Patty No. 37, o cremă pentru comedoane, și Cleary No. 38.1, un gel de curățare pentru față.

DOAR CU ÎNCREDERE!

Produse pentru mâini

Creamy No. 11

O cremă pentru mâini regenerantă, care este cea mai bună alegere pentru pielea uscată.

Cleany No. 19

Substanța activă din dezinfectantul pentru mâini omoară bacteriile, iar uleiul de arbore de ceai are efect antibacterian.

SENTIMENTUL COMFY ESTE ÎN DRUM SPRE TINE CU O TAXĂ DE LICRARE DE 16 RON!

Produse pentru corp

Harmony No. 21

O cremă pentru corp, care se absoarbe ultra-rapid, și transformă pielea uscată într-una catifelată, calmează pielea sensibilă, iar totodată regenerează pielea descuamată, iritată.

Minty No. 22.1

Cunoști senzația aceea, când, după o zi lungă, obositoare, nu vrei nimic altceva decât să faci o baie fierbinte și să te ascunzi în pat? Gelul de duș Minty, cu aroma sa superbă de mentă, încoronează baia, iar efectul său calmant ajută la un somn mai ușor.

Voi ați zis